Innovatie voor een Duurzame Toekomst (29)

april 20, 2023
april 20, 2023 kamernieuws

Tijdens deze bijeenkomst stonden we samen stil bij een belangrijk onderwerp: innovatie voor een duurzame toekomst. Samen hebben we verkend welke ontwikkelingen er zijn op het gebied van waterzuivering en de transitie van het energie- en transportsysteem. We deelden onze kennis en bespraken de nieuwste technologieën en strategieën die kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld.

Tijdens een rondleiding bij de waterzuiveringsinstallatie Verdygo in Weert zagen we met eigen ogen hoe innovatie kan bijdragen aan een duurzamere wereld. Het was een inspirerende ervaring. Maar ook het diner bij restaurant Marrees was fantastisch. Als tussengerecht kregen we een presentatie van Pieter Arts over de grootste, snelste en meest impactvolle transitie van het energie- en transportsysteem ooit. Hij besprak misvattingen en onjuiste perspectieven die de juiste strategie en economische kansen in de weg staan en hielp ons beter te begrijpen hoe we de uitdagingen van klimaatverandering het hoofd kunnen bieden.

Het was een dag vol nieuwe inzichten en inspiratie, waarmee we samen kunnen blijven werken aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal!

Fotografie: Photostique


Klik op de foto’s voor een volledige weergave

contact